TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii autor: Słowiński Mirosław red.
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • Od 11,00 zł
  • Od 15,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii

Wersja papierowa
Wydawnictwo: SGGW
ISBN: 978-83-7583-570-0
Format: 17x24cm
Liczba stron: 285
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2014 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
45,00 zł 41,40 zł
Ocena
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  •  
Imię
Treść
 

Proszę wpisać tekst z obrazka
Obrazek ochronny

  Opinia ukaże się po zatwierdzeniu jej przez administratora strony
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa P.H. Kowalska akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier