TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Opakowania jednostkowe i urządzenia pakujące w przemyśle mięsnym autor: Gajewska-Szczerbal Hanna
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • Od 11,00 zł
  • Od 15,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Opakowania jednostkowe i urządzenia pakujące w przemyśle mięsnym

Wybrane zagadnienia z technologii mięsa
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Akademia Rolnicza Poznań
ISBN: 83-7160-371-1
Format: 17,0x24,0 cm
Liczba stron: 77
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2004 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
10,50 zł 9,70 zł

Skrypt powstał z myślą o studentach Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu oraz Wydziału Rolniczego, kierunku ekonomika gospodarki żywnościowej, Akademii Rolniczej, a także o osobach zainteresowanych problematyką opakowalnictwa w przemyśle mięsnym. Zawiera opis i charakterystykę najważniejszych stosowanych w przemyśle mięsnym opakowań jednostkowych przeznaczonych do wędlin i mięsa: osłonek, folii i puszek metalowych. W opracowaniu przedstawiono systemy pakowania wyrobów mięsnych oraz wykorzystywane w tym procesie maszyny i urządzenia. Podano także zasady etykietowania i znakowania opakowań oraz scharakteryzowano interakcje tworzyw opakowaniowych ze środowiskiem naturalnym.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa P.H. Kowalska akceptuje płatności: